Api-IMUN

Api-IMUN

Amestecul recomandat pentru copii (peste 3 ani), femei si barbati contine:

- miere de salcam/poliflora nefiltrata 

- polen crud congelat (pentru a evita pierderea proprietatilor polenul se pastreaza imediat dupa recoltare la congelator, insa se poate transporta pana la 5 zile fara a pierde calitati)

- propolis (tinctură de propolis/ sau pulbere daca nu este indicat alcoolul) 

- laptisor de matca

DOZAREA: Toate ingredientele se amesteca, intr-o anumita ordine si rezulta o pastă care trebuie pastrata in frigider. Dimineata, la pranz si seara, inainte de fiecare masa cu 30 min. se inghite 1 lingura din aceasta. Preparatul se amesteca bine inainte de fiecare administrare!

Daca nu tolerati gustul puteti bea 1 cana de ceai. In perioade critice se poate suplimenta cu inca o doza dimineața. 1000g este dojazul pentru o persoana timp de o luna de zile!

Reteta a fost mediatizata si testata de d-na Monica Tatoiu care a folosit-o pentru un tratament împotriva cancerului cu care a fost diagnosticata. Reteta miraculoasa, pe baza de miere, propolis, laptișor de matca si polen a dezvaluit-o in mai multe emisiuni TV si radio insa preparatul apicol  realizat de Echipa Miere Sibiu are o serie de imbunatatiri care ii sporesc eficienta.

Acesta este un tratament naturist care poate acoperi o paleta mult mai largă de disfuncții ale organismului; poate juca si rolul de imunostimulent, supliment nutritiv pentru persoanele anemice, precum și pentru persoanele stresate, care muncesc până la epuizare.

Beneficii principale ale consumului amestecului apicol (Api-IMUN):

  • o cura completa de vitamine si minerale naturale (fara efectele secundare generate de suplimentele chimice din farmacii)
  • dezintoxicarea si revitalizarea intregului organism
  • ajuta in mod eficient la combarea oboselii, a stresului zilnic si reduce efectele nocive ale alimentatiei nesanatoase
Afisare
Sortare
Api-IMUN 1kg (Amestec apicol) -10%

Api-IMUN 1kg (Amestec apicol)

Amestecul recomandat pentru copii (peste 3 ani), femei si barbati contine:- miere de salcam..

100,00RON 89,90RON
Fără TVA: 89,90RON

Api-IMUN 2kg

Amestecul recomandat pentru copii (peste 3 ani), femei si barbati contine:- miere de salcam..

189,00RON
Fără TVA: 189,00RON