Miere
Mierea de mana are o valoare nutritionala deosebita, continand foarte multa inhibina, care este un bactericid foarte puternic, saruri minerale, având de 12-20 de ori mai multe saruri minerale decat cea florala, calciul si magneziul prezentand cel mai mare beneficiu terapeutic dat...


Alergic la polen?

Wednesday 5th March 2014

Mierea de pădure- recomandată şi persoanelor alergice la polen

 

Mierea de mană, de pădure, ecologică are o valoare nutriţională deosebită, conţinând foarte multă inhibină, care este un bactericid foarte puternic, săruri minerale, având de 12-20 de ori mai multe săruri minerale decât cea florală, calciul şi magneziul prezentând cel mai mare beneficiu terapeutic dat fiind faptul că organismul uman asimilează mai bine sărurile minerale prin alimentaţia naturală decât prin administrarea sintetică.

Mierea de mâna conţine: carbohidraţi în proporţie de 90 - 95 %, proteine în proporţie de 0,2 - 1,8 %, acizi organici, vitamine, glucoză, fructoză, uleiuri esențiale, minerale.

Datorită faptului că nu conţine polen, este singurul tip de miere recomandată persoanelor alergice la polen.   

Mierea de mâna se obţine prin recoltarea albinelor a răşinilor sau a zaharurilor de pe copaci. Albinele pierd foarte multă energie la un astfel de cules şi sunt mai uzate decât cele care culeg nectarul florilor.

Proprietăţi: antiinflamatoare, antioxidant, stimulează regenerarea epiteliilor, endoteliilor şi a membranelor celulare, depurativ, imunostimulant, laxativ, boli infecţioase, afecţiunile sistemului imunitar, boli bacteriene, bolile intestinului gros, boli legate de prezenţa diferitelor toxine în organism, boli dermatologice, boli degenerative, boli legate de inflamaţii.

Mierea de pădure este utilă şi persoanelor cu un sistem imunitar slăbit.


 

Și pentru că ne dorim să vă scriem despre subiectele care vă interesează, ne puteți trimite sugestiile dv. la adresa : contact@mieresibiu.ro sau la telefoanele – 0757.14.70.66 sau 0369.43.77.61

Articol furnizat de:Echipa Miere Sibiu, www.mieresibiu.ro


© Copyright MiereSibiu.ro
PFA Banu Nicu, CUI: 27505773, Reg. Com: F32/ 1189/ 12.10.2010
ANPC