Remediu cancer

Posted by mieres 30.09.2018 0 Comment(s)

Orice tip de cancer se vindecă!


   Dragi prieteni:

Acest articol a fost publicat în ziarul  "Listin diario", în Santo Domingo. Remediul este al unui călugar franciscan, din Belén (Brazilia), pe nume Fray (călugarul) Romano, de origine braziliană, actualmente  profesor la Seminariul din Belén. El zicea: "Eu tratez Cancerul şi fiecare persoană poate să o facă, fără să facă miracole, doar aplicând produsele pe care le produce Natura”.

     Călugărul relatează despre experienţa sa personală asupra Binecuvântatei Reţete. “Ştiu diverse persoane care s-au vindecat, dupa ce au băut remediul (persoane cărora li s-a dat doar o lună de trăit, având diverse tipuri de cancere terminale). După cunoaşterea virtuţilor acestui remediu total natural, mi-am propus să fac să circule prin Internet, pentru ca fiecare persoană care are un prieten, părinte, rudă cu aceasta teribilă boală, să-şi poată prepara singur remediul şi apoi să il bea. O să vedeţi rezultatul chiar în săptamâna în care aţi început să îl luaţi, este ceva ce lucrează rapid.”

  • Reţeta pentru tratarea cancerului:
    1 kg de miere de albine
    2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Vera 
    3 linguri de Cognac, Whisky sau Ţuică (ca diluant)


     

  • Mod de preparare:

 Se şterge praful de pe frunze şi spinii se îndepărtează. Apoi planta se taie în bucăţi mici. Astfel tăiată planta, se introduc toate elementele într-un mixer şi se mixează până se face o pastă vâscoasă, încât se poate deja întrebuinţa. Se poate pune în frigider sau lăsată afară, dupa dorinţa  fiecăruia.

NU TREBUIE SĂ SE SCOATĂ PARTEA EXTERIOARĂ A FRUNZEI ŞI NICI SĂ NU SE TREACĂ PRIN SITĂ ACEST REMEDIU!!!

Călugărul Romano ne sfătuieşte că trebuie luată o lingură  mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de fiecare masă. Cura trebuie să dureze cel puţin 10 zile şi numai dacă analizele arată că nu aţi avut rezultatul scontat, se mai poate repeta încă de 4 ori, până la remiterea totală. Pot apărea abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom  bun şi nu trebuie să ne îngrijorăm.

    Dacă după prima parte a tratamentului (10 zile) nu se văd rezultatele dorite, se repetă tratamentul, după ce s-au facut examenele respective ca să vedem dacă tumoarea nu a cedat, să mai facem încă până la 4 tratamente (a câte 10 zile), până la vindecarea totală.

    De 6 ani, călugărul a folosit acest remediu, gratuit, cu  rezultate optime. A tratat zeci de persoane în Belén şi împrejurimi. El zice că nu doar tratează Cancerul, ci şi îl previne. Tratează cancerul de piele, de creier, de plămâni, de  prostată, leucemia. De asemenea, povesteşte că a tratat o călugăriţă tânără, de numai 29 ani, bolnavă de scleroză.

      Cel ce doreşte o mărturie a unei persoane care s-a  vindecat de cancer pulmonar, îl poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, în Santo Domingo, la telefonul: (809) 247-2316. Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o mulţumire pentru viată, deşi i se dăduseră doar câteva zile de trăit.

    Autorul articolului menţionează că nu se tratează doar cancerul, ci este şi un restaurator al celulelor naturale şi întăreşte sistemul nostru imunitar.

Cred că acest remediu merită încercat... nu are ce rău să facă, iar dacă este asimilat tratamentul, cu siguranţă a meritat efortul.

Leave a Comment