Despre noi

Bine aţi venit la Produse apicole de calitate

Miere Sibiu - comanda acum din inima Romaniei cu livrare in toata tara!

Va oferim urmatoarele produse apicole (miere de albine - diverse sortimente, propolis, polen, laptisor de matca si amestecuri), fara procesari si pastrand un grad ridicat de igiena cu respectarea normelor sanitar-veterinare.

Experienta echipei MiereSibiu.ro dateaza de peste 25 de ani, ani in care ne-am imbunatatit continuu. Noi punem calitatea pe primul loc! 95% dintre clienti ne apreciaza produsele si le recomanda cunostintelor!

GARANTIE: In cazul in care nu sunteti multumit de produsele noastre acceptam returul in max. 3 zile de la primirea acestora si rambursarea contravalorii direct in contul dv.

Pentru ca suntem uimiti de efectele majore ale produselor apicole suntem implicati si in activitatea de cercetare. Pana in prezent am trimis spre brevetare 2 produse MIERESIBIU.ro 

O parte din produsele noastre au fost prezentate in cadrul saloanelor de inventii si premiate cu medalii de aur si argint de catre juriul international. Vezi diplome:
Va garantam oferirea de produse naturale pastrand un grad ridicat de igiena cu respectarea normelor sanitar-veterinare. 


GARANTIE: In cazul in care nu sunteti multumit de produsele noastre acceptam returul acestora in max. 3 zile de la primirea acestora si va vom rambursa contravaloarea acestora direct in contul dv.


In prezent, suntem implicati si in protejarea/brevetarea unor produse proprii cu care vom participa la targuri si saloane nationale si internationale în domeniu!


Stupii sunt pozitionati in zone de deal si munte cu o flora naturala, diversificata!


 Mierea obtinuta este din Marginimea Sibiului și nu din pastoral, asadar va putem oferii o calitate superioara asigurandu-va de aroma deosebita a mierii recoltate in conditii deosebite, respectand cele mai stricte norme de igiena.


Mai jos aveti cateva imagini din stupină!