Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Acest site foloseste cookies.
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate, mentionata mai jos. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
PFA BANU NICOLAE nu este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. PFA BANU NICOLAE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre PFA BANU NICOLAE pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor,diverse informatii in vederea intocmirii comenzilor numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre PFA BANU NICOLAE nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
PFA BANU NICOLAE se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor Site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai,pentru confirmarea comenzilor , diverse informatii in vederea intocmirii comenzilor precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului .
Pe Site nu se promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.