Polen Crud

Polen Crud

Polenul este elementul masculin al florii din care ia nastere viitoarea plantă. Albinele folosesc aceste esențe ale florii pentru a crea produsele apicole cu virtuți terapeutice pentru fortificarea sau vindecarea organismului uman.

POLENUL CRUD este polenul produs de albine în stupul acestora: proaspăt şi suculent, fără să îi fie adusă nici un fel de modificare de mâna omului. Spre deosebire de polenul uscat, polenul crud are un conținut bogat în lactofermenți (care regenerează flora intestinală), enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

NU ÎNGHEAȚĂ, mulţumită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10% apă).Astfel, se permite consumul său imediat după l-ai scos din congelator. Polenul crud poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, fără să-şi piardă niciuna dintre calitățile de care dispune.

Consumul de polen crud este benefic pentru organismul nostru pe tot parcursul anului şi nu se consumă neapărat ca tratament, ci şi pentru prevenirea bolilor.

Polenul se poate folosi ca tratament sau ca prevenire pentru o serie de afecţiuni:

- stimulent tonic, antiseptic, depurativ, diuretic, emolient, antireumatismal, antigutos, afrodisiac

- reglează funcţiile digestive, vindecă constipaţia, ameliorează diareea

- enterocolite, ulcer gastric şi duodenal, colite, colibaciloză, lipsa poftei de mâncare, stimulează creşterea la copii - combate stresul, nevrozele, depresiile, surmenajul

- afecţiunile aparatului genital la femei (fibrom uterin, tulburări de ciclu, sindrom de menopauză, osteoporoză şi alte dereglări uterine)

- rezultate remarcabile în afecţiunile prostatei şi in diabetul zaharat

- în insomnii, restabileşte vitalitatea

- are efect în tulburări circulatorii şi în anghina pectorală

- congestia ficatului - în caz de fragilitate capilară

- varice

- hemoragii

- afecțiuni ale aparatului respirator (tuse convulsivă, gripă)

Se administrează câte o linguriţă de 3 ori pe zi, înainte de mese. O cură durează 3 – 4 săptămâni, cu o pauză de 2-3 săptămâni. 

Efectul apare dupa o cura de 8 zile!

Afisare
Sortare
Polen crud-poliflor 500g New

Polen crud-poliflor 500g

Polenul este elementul masculin al florii din care ia nastere viitoarea plantă. Albinele folosesc ac..

43,00RON
Fără TVA: 43,00RON