Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acesta este site-ul oficial www.mieresibiu.ro al PFA Banu Nicolae. (“Site-ul”).

 1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare
  Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si PFA BANU NICOLAE sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, conditiile de utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.
 2. Continut site si Copyright
  Fotografiile produselor afisate pe acest Site au caracter informativ si pot varia in functie de cantitatea comandata si de disponibilitatea ambalajelor in momentul comenzii. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente in Site sunt valabile in limita stocului. Mentionam ca facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest Site.
 3. Lipsa garantiilor
  Intreg continutul acestui Site poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi posibilitatea returnarii comenzii. In cazuri deosebite se poate returna marfa in cazul in care continutul este identic si nedeteliorat, cu retinerea unei garantii de 20 Ron si plata cheltuielilor aferente transportului.
 4. Cum se comanda?
  Valoarea minima a unei comenzi este 80 Ron.
  Comanda pe site:

  Pentru a efectua o comanda prin intermediul Site-ului www.mieresibiu.ro este necesar sa completati formularul de comanda cu o adresa de e-mail valida sau un numar de telefon valid pentru a putea fi contactati in vederea livrarii.
  Comanda telefonica:
  Pentru comanda telefonica sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos:
  Telefon Comenzi: 0757147066 / 0740 470069
 5. Disponibilitatea produselor:
  In cel mai scurt timp de la lansarea comenzii veti fi contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al produsului solicitat.
  Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 50 lei, in orasul Sibiu; 100 lei in judetul Sibiu, iar pentru comenziile din tara se vor plati costurile aferente transportului de catre client.
 6. Efectuarea platii
  Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
  a) Plata ramburs. Coletul este insotit de factura fiscala aferenta comenzii. Chitanta va fi emisa de catre firma de curierat rapid.
  b) Plata in avans prin transfer bancar in contul IBAN: RO94INGB0000999901577700
  deschis la Banca:ING Sucursala:MIHAI VITEAZU. Coletul va fi livrat de catre POSTA ROMANA sau de  una dintre firmele de curierat rapid colaboratoare si va contine si factura fiscala aferenta comenzii.
 7. Modalitati livrare
  Transportul este asigurat prin intermediul uneia dintre firmele de curierat rapid colaboratoare.
 8. Politica de returnare
  Produsele achizitionate la distanta:
  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei 130/2000. Returnarea produsului se va face doar dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs. la adresa contact@mieresibiu.ro. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara invocarea vreunui motiv si fara a se cere penalitati.
  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. PFA BANU NICOLAE va inapoia contravaloarea comenzii prin mandat postal sau virament bancar in cel mult 30 de zile de la data la care primiti produsul. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, alta compozitie decat cea primita, rupturi, zgarieturi, etc.
  Produsele ale caror caracteristici nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise la adresa sediului social al PFA BANU NICOLAE mentionata pe Site. In notificare se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca PFA BANU NICOLAE nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Costul transportului produselor de la PFA BANU NICOLAE catre client si de la client catre PFA BANU NICOLAE revine in responsabilitatea PFA BANU NICOLAE.
  Produsele cu lipsa de conformitate:
  Cheltuilelile aducerii la conformitate (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre PFA BANU NICOLAE
  Reclamatii
  Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:
  PFA BANU NICOLAE, folosind formularul online sau numerele de telefon afisate pe pagina de contact.
 9. Termeni si conditii
  Efectuarea unei comenzi pe Site-ul www.mieresibiu.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos. Informatiile furnizate catre PFA BANU NICOLAE sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. PFA BANU NICOLAE nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata, la cerere. PFA BANU NICOLAE isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Preturile sunt actualizate zilnic. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Produsele comercializate prin intermediul ww.butonii.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul. PFA BANU NICOLAE isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.
 10. Politica de confidentialitate
  Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate, mentionata mai jos. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
  PFA BANU NICOLAE nu este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. PFA BANU NICOLAE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre PFA BANU NICOLAE pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor,diverse informatii in vederea intocmirii comenzilor numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre PFA BANU NICOLAE nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
  PFA BANU NICOLAE se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor Site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai,pentru confirmarea comenzilor , diverse informatii in vederea intocmirii comenzilor precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului .
  Pe Site nu se promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul butonii.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 11. Legislatie aplicabila si Jurisdictie
  Aceste conditii de utilizare si utilizarea acestui Site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile conditiilor de utilizare si/sau continutul Site-ului sau in cazul disputelor in care aceste conditii de utilizare si/sau acest Site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.
  Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe Site fara aprobarea scrisa a autorilor.